dimecres, 2 d’abril del 2008

Premi dardo 2008


L'Edu m’ha concedit el Premi Dardo 2008 – Best Blogs Darts Thinker. El premi porta adjunt el següent lema: “La I Entrega de Premis Dardo 2008 s’obre pas entre un gran elenc de premis de reconegut prestigi en el món de la literatura, i amb ell reconeix els valors que cada blocaire mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc.., que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu que està i roman, innat entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades”.

Gràcies pel premi Edu, en Carles Sampietro va fer una excel·lent elecció en premiar-te. Gràcies dobles per canviar les regles i reduir el número de premiats a 5 , ho trobo molt més ajustat als blogs que visito amb freqüència i que puc votar amb coneixement de causa.

Aquí va la meva llista de premiats amb el Premi Dardo 2008:

el llindar: Per que va ser el pioner (com sempre) en això dels blogs entre el nostre cercle i sempre ha estat la referència. Sempre ens ofereix posts curiosos i interessants i, per si fos poc, ara se'ns universalitza i ens escriu des de Washington, el que resulta moooolt prometedor!.

Goblin 77: per la seva originalitat i la varietat amb que ens sorprèn a cada post.

Paraules i mots: Fa poc que el segueixo, però el trobo d'una sensibilitat deliciosa. La Teresa fa ho impossible: donar significat a les imatges mitjançant les paraules, el que m'ha fet replantejar aquella dita "una imatge val més que mil paraules", que a les seves mans es capgira per complet.

DJ Raman: Per compartir la seva passió amb els demés i revelar-nos a cada post (o casi tots :) ) una nova meravella musical.

Prisma: En aquest cas (perdut) li atorgo el premi per veure si d'una vegada reprèn la seva activitat blogística que promet molt. Això sí, el premi no es farà efectiu fins que no vegi un nou post al seu blog!.

Bé doncs, ja ho sabeu, a premiar altres blogs!.

6 comentaris:

Teresa Bosch ha dit...

Moltes gràcies pel premi, Asimetrich, i per les teves paraules!

Goblin77 ha dit...

Moltes gràcies per el premi Asymetrich!!! Jo ja em començo a pensar qui votaré! ;) Una pregunta: es pot votar aquell blog del qual has rebut premi? :)

Asimetrich ha dit...

Ep! No pas no! Ni tampoc blogs que ja tinguin el premi... per tant no pots votar al llindar tampoc, que ja et veig venir!.

Per cert, no t'ho he volgut dir abans pero trobo que ha arribat el moment de revelar-te que asimetrich s'escriu amb "i"...jajaja

Teresa, no es mereixen.

Goblin77 ha dit...

Ep el llindar ho ha fet! S'ha saltat les normes doncs? :)

JO vinc ara de festa i la feina és per encertar les tecles.No vull dir noms dels que m'acompanyaven, però només diré que erne bioquímics/bioinformàtics.... :)

Per cert jo seguiré escribint el nom amb y que és més fashion! jijiji!!! ;)

P ha dit...

Albertinho! tu vota a qui vulgui, les normes estan per trencar-les! homeeeeeeeeee!!!! Així que de festa? Que cabrooooooonnnnnnssssss!!!

Asimetrich ha dit...

Nois, només us dic que com els organitzadors dels premis dardo siguin anglesos, us convertireu en gent "prosecuted" per trencar les normes i us posaran una "fine" que vais a "shitting to the bottom of the legs" ... vosaltres mateixos jejejeeee