dijous, 30 de juliol del 2009

De polstergeist, citòmetres de flux i vins blancs de la Terra Alta


Quan el microscopi de fluorescència s'esconya, el citòmetre de flux no vol llegir les teves cèl·lules (i l'expert en el tema està de vacances... a Espanya!), els de l'IRB no envien els plàsmids per interferir els gens que necessites silenciar i, en definitiva, no pots continuar amb cap dels experiments que tenies programats, només pot voler dir una cosa: El polstergeist del laboratori ha tornat. És un ens paranormal que de tan en quant es desperta i diu "nem a putejar". Llavors apareix com un huracà: els equips s'espatllen i els experiments no surten degut a problemes surrealistes.

Hi ha tres situacions que criden al polstergeist del laboratori com la merda a les mosques: 1) quan et petes el cap de setmana i te'l passes al laboratori. 2) quan decideixes no fer vacances per enllestir un fotimer de feina abans de marxar cap a llocs més propicis, o 3) quan necessites com l'aigua algun resultat per sol·licitar un projecte (aquest és, sens dubte, el seu moment triomfal).

L'altre dia ho vaig veure clar com l'aigua quan l'incubador orbital i l'autoclau TAMBÉ van petar. Ya están aquiiiiii. Així que ara el putejaré jo: marxo. Em prendré unes fantàstiques vacances de 9 dies torrant-me al sol de la platja, menjant paella al Mirall d'estiu, un arrossejat al Llagut i unes sardinetes a l'Àncora del Serrallo, tot regat amb vinet blanc de la Terra Alta ben fred. Passaré a fer unes canyes per la plaça del fòrum, i a escoltar música en directe a l'Scumm. I sempre sempre en companyia. I si m'apures i fa calor, pujaré cap a la Mussara a prendre el fresc.

Apa doncs. No m'espereu que tinc mooooolta feina a fer.

Fins ara!

5 comentaris:

McAbeu ha dit...

Doncs que passis unes bones vacances i fins la tornada.
I recorda-ho per l'any que ve i agafa les vacances abans que no és trenqui res. Que tots aquests aparells valen molts quartos, home! ;-DD

Alasanid ha dit...

Doncs la veritat és que és l'únic fenomen paranormal en el que crec.

Fins ara encara no he treballat al laboratori de manera seriosa. Però a l'institut vam fer tot el possible per fer un curt i l'ordinador ens va portar més problemes dels que un es pot arribar a imaginar i la culpa la tenia un com el que dius.

Que vagi bé l'atac teu contra el poltergeist.

Ferran Porta ha dit...

Espero que estiguis disfrutant molt!! I passa dels poltergeist, tu!; ¿que volen tocar-te el que no sona? Doncs que es fotin i no t'hi trobin; ben fet! :)

Fins a la tornada...

Goblin77 ha dit...

Espero que hagis tingut unes bones vacances! T'ho mereixes, ara aviam si has agafat forces per l'sprint final!, si no es que has tornat molt fondón tant de jalar!! ;)

Asimetrich ha dit...

Ja he tornat!. Faré unes quantes lectures d'activitat psico-plàsmica pel laboratori a veure si el polstergeist segueix per aquí :)

McAbeu, i tant que valen cuartos... Sort que no són els meus cuartos jijiji

Alasanid, sembla mentida però el treball a un laboratori et faria creure en coses ben estranyes... prefereixo fer conya per no tornar-me sonat.

Ferran, i tant, segur que m'ha trobat a faltar el molt cabronet jejeje.

Albertinho, i tant que he agafat forces... de sobres! amb tanta tapita i menjar suculent ja se sap ... :-P