divendres, 21 d’agost del 2009

3 dubtes existencials (actualització:nòmades a RAC1)



Us haig de fer unes preguntetes, amiguets i amiguetes (sí, sóc un poeta, ho sé)

1) És una mica tard per anunciar-ho, però nòmades va ser un dels blogs del dia (el del dia 21) del 3cat24.cat durant el passat mes de Juliol. Això va ser possible gràcies a que algú el va recomanar, i crec que fou en Dodger (?) un dels mestres d'Abulafia, però ara no estic segur (maleit cap el meu). Així que si m'ho confirmeu, em quedo més tranquil :-). Sigui com sigui, em va fer molta il·lusió, i agraeixo moltísim el gest.



2) Torno a fer l'intent de posar el widget de seguidors. Si algú té problemes entrant al blog amb l'explorer, com va passar fa un temps, que m'ho digui i el tornaré a treure.

3) El dia 13 d'Agost van visitar nòmades unes 40 persones des d'Estats Units i Canadà. I cap d'ells venia des d'un link a una altra pàgina, sinó que sembla que havien escrit la direcció a la barra del navegador. És un fenòmen que em té certament intrigat, així que si algun dels visitants dels States en sap alguna cosa, agrairia molt que m'expliqués què va passar ;-)

Notícies fresquites fresquites!




Després dels dubtes i les preguntes, una notícia que em portava la Teresa fa un ratet: nòmades ha estat comentat a RAC1, al programa "el món a RAC1". Podeu escoltar-ho al següent mp3, al minut 56:11

nòmades mediàtic! Hauré d'anar a comprar-me unes ulleres de sol per evitar ser encegat pels flaixos de les càmeres i preparar-me un discurs tipus: "El món dels blogs és així. Són onze contra onze. No hi ha enemic petit."

Suposo que ha estat gràcies a la recomanació d'algú. Així que, a qui sigui, moltes gràcies!



17 comentaris:

Alasanid ha dit...

1.- Felicitats

2.- Jo faig servir diferents navegadors però cap és l'IE.

3.- Uhm... segur que és per alguna notícia que deuria correr pels mitjans d'aquells païssos i van escriure una cosa per altra o qualsevol altra cosa jaja.

Teresa Bosch ha dit...

Hola Asimetrich

Avui han parlat del teu blog al programa "El món" de RAC1.

Felicitats,

Asimetrich ha dit...

Ostia!

No fotis!

vaig a veure si trobo el programa. I moltes gràcies per la informació!!

Quin gràciaaaaaa

Asimetrich ha dit...

Què saps a quina secció del programa? No ho trobo!

Teresa Bosch ha dit...

No ho sé. N'han parlat cap a les 8:00h.

Asimetrich ha dit...

L'he trobaaaaat per fiiiiiii
jajaja
moltes gràcies Teresa.

zel ha dit...

Calla, calla, que l'ARA MATEIX va sortir-hi al mes de novembre passat i jo me'n vaig assabentar da dos dies!!!!

Enhorabona, aquest espai s'ho mereix!

McAbeu ha dit...

Felicitats per partida doble: 3cat24 i RAC1, enhorabona. Com ja li he dit a l'ASSUMPTA que aquests dies també surt per tot arreu: A veure si ha partir d'ara t'haurem de tractar de vostè? ;-DD

En quant als altres dubtes existencials, no et puc ajudar: Ja fa temps que vaig deixar l'IE (ara utilitzo el Chrome), i no em connecto des dels USA (encara que si et serveix la zona del FarWest de PorcAventura, aquesta la tinc a prop de casa) ;-)

ddriver ha dit...

cada cop som mes els mediatics!!

noemi ha dit...

EEEEEEEEEi enhorabona!!!!moltes felicitats!!! per tot no només per la repercusió mediàtica jajja!! si no per compartir amb tots els que solem llegir-te aquesta vida plena de dubtes i curiositats gràcies per donar-nos una mica de llum!!! i sobretot fer-ho de forma graciosa i planera!!

P ha dit...

xaval!!!! que fort lo de RAC1!!! ets un crack!!! jeje!

Ferran Porta ha dit...

Ei mister, jo no he sigut el de la recomanació, però per la única raó que encara no m'hi he posat; tinc el Nòmades per un dels blogs Top Five del meu blogroll, t'ho dic de debò.

Enhorabona per l'excel·lent feina, i pels resultats mediàtics!

MARTELL DE REUS ha dit...

Sovint les visites arriben des de llocs inversemblants. A mi m'han entrat des de l'Arabia Saudita. Et proposo un experiment: comprova, ara que ha començat el Ramadà, si tens més entrades procedents de països islàmics. Si aquest més no poden mejar, beure, ni follar potser tindran més temps per navegar...

Asimetrich ha dit...

Merci a tots per les felicitacions i les paraules maques jejeje. La veritat és que m'ha fet il·lusió, ha estat tota una sorpresa que no m'esperava pas, això de RAC1.

En quant a les visites d'US, veig que hauré de viure amb aquest misteri la resta de la meva vida !! :-(. Va ser un fet puntual, pel que penso, com l'Alasanid, que devia tractar-se d'una equivocació. Devien cercar una altra pàgina que s'escrivís de forma similar a aquesta o algo per l'estil.

Zel, gràcies, mira que no enterar-te de que havies sortit a RAC1 ... aiiiiiix (jo si no fos per la Teresa no m'hagués enterat mai)

McAbeu, gràcies. I penses dirme DON Asimetrich? jijiji. Noooo gràcieeees.

ddriver, benvingut. Sí sí, bloggers al poder!

noemi, moltes gràcies, m'alegro saber que ajudo en alguna cosa, encara que sigui de llanterna jijiji

Pere, un CATAcrack! jejeje

Ferran, moltes gràcies, això del top 5 són paraules majors eh? Que el teu blogroll és molt gran! jajaja

Martell de Reus, doncs ja estaré al cas a veure si la teva hipòtesi del Ramadan és certa :-)

Goblin77 ha dit...

Ei moltes felicitats!!!! Que bo! Ho acabo de veure i sentir! Segueix així...com el Barça de Guardiola..triomfant!! ;)

Asimetrich ha dit...

jejeje, moltes gràcies nen. Però això del barça és molta pressió, que consti :)))

Vallve ha dit...

Ei felicitats .... Així que t'estàs convertint en un crack mediàtic com a comunicador ..... Veus com feia bé quan t'esbroncava per a que continuessis amb el blog??