diumenge, 17 de febrer del 2008

Felicitats, Kosovo


En contra de la legalitat Sèrbia, però dins del dret i la legitimitat d'un poble, Kosovo s'ha declarat avui independent democràticament. Felicitats al poble de Kosovo per aquest pas tant important a la seva història. Cal doncs donar el màxim recolzament al poble Kosovar desde la Unió Europea i garantir la seguretat d'aquest nou país a través dels organismes internacionals.

2 comentaris:

noemi ha dit...

Això diga'ls-hi als del PP i PSOE, que ara com ara no el reconeixeran com a país independent...(serà que els hi fa por que hi hagin precedents??, o que tinguessin una resposta política a dins de la seva pròpia casa??). Enhorabona a qualsevol poble, que vulgui ser això el seu propi poble!! perquè un poble que no té llengua és un poble que no té res!! visqueeeee!! (tot i que ja se que ara no tenia res a veure, m'ha vingut bé dir-ho ves!!)

Goblin77 ha dit...

Ja ho dius bé Noe!! Ja serà gros que Espanya sigui dels darrers països a acceptar un poble que s'autodetermina. D'aquesta manera es posen a la vista les pors d'aquest nostre país veí. A mi em fa molta gràcia que només se'ls hi digui nacionalistes aquells partits que defensen minories com CIU, PNV, ERC. etc... i partits com el PSOE o el PP, els quals també presenten una crosta nacionalista important, pasin com si estiguessin per sobre d'aquests temes. Després els fets parlen...