divendres, 1 de febrer del 2008

Déu és del PP


Després de l’esperpèntica manifestació en contra del govern que els Obispus van organitzar a Madrid el 30 de Desembre, em preguntava perquè ara, de cop, l’església penja els hàbits, s’agafa al micròfon i es dedica a fer mítings. A favor de la família, deia el seu eslògan. I qui està en contra?. Tot vestidets amb les seves millors gales, farcits d’or i pedreria, es van dedicar a dir perles davant una multitud assedegada de revenja electoral. El mateix Cardenal Rouco Sifred ... Varela afirmava que “la legislación en España va por detrás de los derechos humanos”.

Però com si allò no tingués prou “pinta” de míting, ahir els Obispus fan públic un manifest demanant implícitament el vot pel PP. Deu ser que després de veure el show d’Espe (Aguirre) i Gallardón, el paiaso del Pizarro (fixatge estrella per aquesta campanya ... ui cuidaooo) i les enquestes d’intenció de vot, Déu nostru senyor s’ha posat les mans al cap i s’ha aparegut als Obispus Espanyols i els ha dit (amb veu profunda i una mica d’eco): “Mireusté, vota al PP ... shishishi”.

Si l’església, portadora de la paraula de Déu nostru senyor, ens diu que cal votar al PP, deu ser que Déu és PPero. Ara ho veig clar tot, des del principi. Déu és un liberal, per això va crear el paradís, on tothom vivia menjant gominoles i piruletes per que tot era xauxa i xerinol·la ... una autèntica Espanya capitalista PPera... sense pobres que embrutessin els carrers, ni rojos tocacollons, ni immigrants delinqüents. I va fer Adan, l’home, que vestia amb un pàmpol sobre els genitals... i un jersei Tommi Hilfig.. Hinfing ... collons com es digui, lligat al coll. I després va vindre Eva, la perfecta ama de casa. En aquest món capitalista i suuuuperliberal va arribar llavors una serp independentista amiga de los terroristas, es va camelar a la Eva amb una poma i va provocar el trencament d’Espanya... portant a Adan i a Eva a un món de meeeeerda ple de rojos, maricons i moros... on s’havia de treballar per guanyar-se el pa i no valia “ficar-se en política per forrar-se” (Zaplana dixit). Un món on el mateix PPmari Aznar havia de parlar “catalán en la intimidad” i dir-li a ETA “movimiento de liberación vasco” per tal de conservar el bigoti. A partir de llavors, tot va ser horrible.


Per tal d’arreglar aquest pitote, Déu va enviar d’erasmus al seu fill Jesús, acollit per la verge Maria (mestressa de casa) i en Josep, un empresari de la construcció (.. de casetes de fusta). Jesús va néixer a Betlem dins un estable de suro al costat d’un riu de paper de plata. El fill de Déu havia de dedicar-se a estendre la paraula del seu pare. Però el puto crio es va dedicar a anar parlant d’amor i mariconades i, a més, ho compartia tot... vaja, que li va sortir comunista el molt cabró. Així que nostru senyor el va haver de crusificar i inventar-se una altra cosa, l’esglèsia. Però va resultar que els Obispus es van dedicar a la sodomia i a l’engordiment, fent de tot menys predicar la paraula liberal. I va haver d’inventar-se una altra cosa... A Franco. Tot va anar com la seda, Espanya era una bassa d’oli. Tot estava ben encarrilat amb Franco... però no va el fill de puta i es mor?. Així que Déu va haver d’inventar una altra cosa ... el PP. Per això ara els Obispus, encapçalats pel cardenal Rouco Sifred ... Varela ens transmeten la paraula de Déu nostru senyor: Voteu al PP... amén.


5 comentaris:

noemi ha dit...

Jusep a hores d'ara no em deixa de sorprendre el teu cinisme i un post com aquest agafat a sac, després de dinar on la sang es concentra a l'estòmeg i les neurones també, fan resusitar un mort, i mai tant ben dit. Jo, com alguns sabreu, o no, simpatitzant de la religió (ep però no PPera, com ja sabeu ningu ningú vota al PP), m'indigna profundament, aquesta situació i fa que reneeixin els pensaments cap a la santa Inquisició que tant de mal va fer, com es possible que un dogma moral "agafat només i purament de la biblia" sense interpretacions varies, pugui recargolar-se tant, en les ments humanes, fins a ofegar la pròpia societat i que acabi manant sobre la política, quan "teòricament" sempre s'havia deixat clar, que això no s'hauria de barrejar. Doncs si aixi ha de ser, em cremaré al infern!!!

Asimetrich ha dit...

De fet no sé si t'entenc massa. No em queda clar si m'estas tirant els trastos pel cap o li estas tirant a l'esglèsia. Però bueno. L'acte aquest de l'esglèsia em sembla esperpèntic... de còmic, no se com dir-ho ... ridícul... de parodia d'una mala peli de l'Espanya més casposa. I d'aquí el post. Senzillament, no em puc prendre en serio a aquesta gent. I cada dia em sorprenen més,si és possible, amb missatges com el del Papa... que diu estar en contra de la fecundació in vitro. A mi els creients em mereixen tot el respecte... però a l'esglèsia fa temps que no me la crec.

Goblin77 ha dit...

Jo crec que una vegada més l'esglèsia ha tornat a perdre els papers. L'únic bo del catolicisme és la gent que té fe i que respecta els valors absoluts d'aquesta religió. Sovint aquests valors no tenen res a veure amb les posicions d'aquests bisbes que només estan per omplir les arques i per defensar posicions que segueixin amb l'estructura de societat inamobible que ja li va bé a aquests retros!

Aquests senyors bisbes volen com el PP crear una por en la societat de que tot s'està degradant i que la única solució són ells. No us recorda alguna cosa això, no ho hem llegit als llibres d'història això? Doncs sí aquells temps medievals on el poder i l'esglèsia venien a ser la mateixa cosa i fomentaven la por entre el poble i així perpetuar el seu estat de riquesa.

P ha dit...

Molt bo el post, crec que si l'hagués fet jo en el llindar m'haurien tancat el blog jeje! I també m'ha agradat el comentari de l'albertinho. Tan sols afegir el que deia Karl Marx, “la religió és l’opi del poble”.

Asimetrich ha dit...

Home, llindar, vols dir que te l'haguessin tancat? Que està patrocinao por la COPE o que?

En quant al comentari de l'Albertinho trobo molt encertada la comparació amb l'Esglesia medieval. És realment una tàctica molt similar, però afortunadament avui en dia ja ens lliurat del sistema feudal ... a la majoria de llocs del pais.