dimecres, 30 de gener del 2008

Coses que passen ... el mal gust de l'atzar

Avui, al "coses que passen" no us parlaré de com he fet el ridícul aquests dies, sinó de la mala sort, de lo lleig que pot arribar a ser l'atzar.

Sens dubte, per un diari, el fet de comptar amb internet dona un munt d'oportunitats de difussió i el mateix passa amb la publicitat. Si ajuntem els dos conceptes, tenim una simbiosi que pot arribar a ser molt lucrativa per tots dos negocis. El problema arriba quan el diari decideix posar de forma permanent publicitat que va apareixent a l'atzar al costat de les noticies. El fet que sigui a l'atzar fa que, de tant en quant, ens trobem amb combinacions grotesques. Si no, fixeu-vos en la següent captura de pantalla del meu ordinador. Em trobava llegint algunes noticies de l'edició on-line de "El Pais". Fixeu-vos en el titular i seguidament en l'anunci ... fa de molt mal veure.




4 comentaris:

P ha dit...

Ufff! que fort, que fort. Si que és mala llet, bé atzar vull dir. En un primer moment no m'havia fixat en l'anunci, ja que el redactat del titular té molta tela i me l'he mirat un parell de cops.

Bé, sense anar més lluny hi ha algú a qui li han posat propaganda del RM, jeje!

Asimetrich ha dit...

Sí,ja ho he vist. Vols dir que és atzar això del RM? Crec que aquest noi és un agent del RM ... tanta crítica al barça ...

Goblin77 ha dit...

Vaya dos!!! Jo sóc un tio plural i deixo que em posin anuncis fins i tot el madrit. Per cert ara ja no surt colla de cabrons!!!

Per cert l'anunci al costat de la notícia tela. Però com dius tu és fruit de la propaganda automàtica.

Respecte a la notícia no sé si les operacions d'estomac són més perilloses que les operacions normals. O resulta que s'ha donat la casualitat que ara en tres casos similars les coses han anat malament, vaja fatal. Qualsevol operació té el seu petit risc, o potser les operacions d'estomac tenen més risc?

Jose Ramos ha dit...

jajajaja....que bueno....
Eso sí que es humor negro...jaarrrr...