divendres, 27 de juny del 2008

l'estat del món en gràfics



(clica sobre les imatges per veure-les bé)

sostenibilitat



disminució dels recursos


Biodiversitat


Aigua




creixement urbanístic

Fotos de Jakarta de 1976 a 2004

I un extra:




Font: BBC NEWS

5 comentaris:

Albert ha dit...

Hola gràcies per el teu comentari al meu bloc, he estat mirant el teu , i el trobo força interessant, ja que toques una sèrie de temes importatissims per als dies que estem.

Curiòs el tema de les evoluciosn de les fotografies de la s Vegas, de tant en tant vec fotos dels canvis de paratges o ciutats de fa 100 anys i com estàn ara, i es alucinant les transformacions.
Ens anem llegint

Asimetrich ha dit...

Ei Albert. Gràcies també pel comentari. És veritat, comparar fotos antigues amb noves sempre et sorpren...de vegades no se si és progrés o tot el contrari.

Goblin77 ha dit...

EL equilibri és lo que manca en aquest món i és molt complicat assolir-lo tot i que seria molt senzill. Sóc molt pesimista en aquest sentit, crec que s'hauria d'aturar el món i redissenyar-lo. Ho veieu factible això?

M'ha fet gràcia l'últim acudit perquè he pensat quanta de la gent del món podria fer la mateixa reflexió que el dinosaure? Per prou evident que sembli no creieu que encara hi ha molta gent (i no em refereixo només a Àfrica) que podria fer aquest comentari? Fins i tot en els darrers anys no us ve al cap algun polític dient barbaritats semblants?

Afontcu ha dit...

Impressionant el del creixement urbanístic, només són 30 anys!!
Bé, i el de la disminució de recursos, tot i que aquestes prediccions de futur sempre s'han de posar mínimament en dubte...

P ha dit...

Si que és bo l'acudit i com diu l'albertinho podria ser qualsevol polític després d'una fer alguna cagada, com quan van introduir una espècie de gripau a Austràlia per aturar una plaga i en van produir un altre.