dijous, 28 de maig del 2009

Barça


A un pub de Liverpool, rodejat de "manchesterians", però també de gent de Manchester culé (que han vingut a LPL a veure el partit), de gent del Madrid culé (per un dia, però de tot cor, potser només per mi, però culé), de gent de l'atleti també culé per un dia, de gent de l'atletic, de gent de castelló, de Múrcia, de Girona, de gent mexicana amb la samarreta de Marquez. De gent del Liverpool que m'ha abraçat al final del partit, del cambrer que em felicitava mentre demanava una altra pinta. Erem pocs, però feiem soroll. Hem vist a l'Etoo recuperant el gol, als petits fent un partidàs, a la defensa del Barça, de la que reien els anglesos, parant-ho tot i, al final, a Messi fent el "gol de Pin i Pon". Ens hem enfrontat al millor equip del món i li hem fet un bany.

El triplet no em soluciona la vida, no em fa estar més aprop d'aquells que estimo, no farà que els meus experiments funcionin. Eren 22 paios en calça curta corrent darrera la pilota, sí. Però avui dormiré feliç. Avui he viscut història. He tornat a la infància.

Gràcies Barça.

Visca Catalunya

5 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

i ara a pels 107 gols

noemi ha dit...

Tens tota la raó, no ens solucionaran cap problema a la vida, i les nostres vides no es poden comparar per res amb les seves, però com molt bé diu l'spot de la nike, somos uno!! Em quedo amb la frase del Presi Laporta, a celebrar-ho amb passió i molt alegria, però sobretot amb molt de civisme, que es demostri que els culés som més que un club... he de dir des de el Sur d'Espanya que aquí ens em sentits tot també una mica culés per un dia...
Vull també comentar que ahir dels 11 inicals, 7 eren criats a la masia i això encara té més mèrit!! visca el barça, visca Catalunya!!

Goblin77 ha dit...

Sí senyor....el Barça ens ha fet feliços durant unes hores, ja dies o mesos!! És només un esport, però aquest barça arriva a la gent perjoc, per entusiasme, per manera de fer les coses, per humilitat i ar per gestes històriques. I com diu la noemi a sobre s'ha fet amb els de casa!! Tot i que només sigui esport aquest Barça ens ha il·lusionat i ens ha fet sentir orgullosos.

Felicitats culès!!!! Visca el Barça!!!

Asimetrich ha dit...

Jesus, i pel pichichi de l'Etoo! ;)

Noemí, pues si somos uno, que reparteixin els 100 i pico milions d'euros que faran de calaix entre tots jajajaja. I tant tens tota la raó, els de la cantera, a on cal incloure al mateix Guardiola. Quin plaer sentir a un entrenador del Barça parlar en català!.

Albertinho, i tant, sobretot per la humilitat. Tots els que donaven suport al Barça destacaven que els havia arribat al cor la humilitat i la senzillesa dels jugadors, tan poc freqüent als cracks que estem acostumats a veure.

Ferran Porta ha dit...

Oh i tant, que ens ha fet feliços aquest Barça, Asimetrich! La Champions ha estat l'èxtasi, el premi a una temporada impressionant. També sóc conscient que cap problema se solucionarà via triplet, però coi, durant unes hores, uns dies... quanta felicitat! :-)