dimecres, 25 de novembre del 2009

INTENCIONS


(imatge del blog INTENCIONS. Agafada sense permís dels autors. Quin morro, no?)

Va que avui et parlaré d'art. No pateixis, que no pretenc donar un gir inesperat a nòmades (estic grillat, però no tant jijiji). Però és que l'ocasió s'ho val, i molt. La qüestió és que un bon dia l'Ignasi i el Xavier van decidir iniciar un projecte comú. L'I posa la paraula, el vers i el X la pintura i la fotografia. Junts fan una simbiosi, l'IiX, on la poesia es mescla amb els colors, les formes i el moviment. El dia 11 de Novembre vaig tindre el plaer i l'honor d'assistir a la inauguració de la seva primera exposició, INTENCIONS, un viatge al·lucinant on dues disciplines artístiques es fonen genialment. INTENCIONS la trobaràs encara a La Vaqueria, un local força conegut de Tarragona, amb bona música i bon beure. I allà estarà fins al 5 de Desembre.

Però això no és tot. INTENCIONS també és un blog a on l'IiX van penjant "mossets" de l'obra per anar obrint boca. I ho fan a poc a poc i postejant en l'ordre i la data en que es van fer les obres. Si vols fer-hi una ullada tens el link aquí i els originals a la Vaqueria. Disfruta-ho!

10 comentaris:

IiX ha dit...

Ets molt amable, Asimetrich!!

La imatge la pots agafar sense problemes, només faltaria!

Aquest poema del vi i les pintures corresponents (aquesta és un trosset d'una que justament no està penjada a la Vaqueria) les vam elaborar per un concurs que feien en unes bodegues de Mallorca, per al disseny de les capses de vi, una experiència molt interessant! L'any passat vam quedar finalistes, i aquest any, en segon lloc, i ens han dit que l'any que ve en Xavier serà l'encarregat de dissenyar les caixes! Estem molt contents!

Gràcies pel post, i segueix endavant amb els de ciència, moooooooolen molt!

Una abraçada,
IiX

maria ha dit...

Així caldrà anar fer-hi un cop d'ull,no?

Ferran Porta ha dit...

Benvolgut Asimetrich, saps perfectament que sóc el fan número 1 dels teus posts científics, oi? Tot i això, t'he de dir que m'ha encantat l'experiència de llegir un post teu i entendre'l a la primera!!!!!! :-)))

Asimetrich ha dit...

IiX ja ho podeu estar ja. M'alegro de que els projectes us vagin sortint bé. La imatge em va semblar adient pel post, donat que es tracta de la invitació. Arribareu ben lluny! ;-)

maria, i tant! val molt la pena.

jajajaja Ferran, que cabrooooon!. Doncs gaudeix de l'experiència que n'hi haurà poques com aquesta en aquest blog! ;-)

Ada ha dit...

M'ha agradat aquest projecte, interessant, que tingueu molta sort!

noemi ha dit...

Ig no he tingut el plaer de ser-hi quan heu fet aquesta primera exposició, però espero que n'hi hagin moltes més i quan torni ho pugui veure-ho!! enhorabona ja m'han dit que va ser molt maca l'exposició! endavant amb les coses que ens motiven i ens fan estar vius!! una abraçada

Goblin77 ha dit...

Esta molt curios aixo! Que hi sereu/seran per nadal o que a la vaqueria? :)

GEMMA ha dit...

M'embarco doncs. Felicitats per la interessant iniciativa de donar rumb a aquest bloc.

Roger ha dit...

Asimeeeeeeeetrich! No et facis pregar!

Asimetrich ha dit...

Ada, li transmeto els teus desitjos a l'Ignasi. Una abraçada!

noemi, ja vaig transmetre les teves felicitacions a l'Ignasi. Estava ben emocionat el tio, el dia de la inauguració.

Goblin, em temo que no. S'acabava el 5 de Desembre. Però qui sap si tindràs de tornar a veure-la a alhun alter lloc (per copenage poter?) :-)

Gemma, benvinguda, sempre fa il·lusió trobar gent nova per aquí. Ens llegim

Roger, Ja està ja està. És que quan la feina apreta, noi, es fa difícil arribar a tot arreu... Una abraçada :-)