dilluns, 12 d’octubre del 2009

el misteri de "La Vila del Sis" strikes back




Fa poc repassava alguns posts i vaig anar a topar amb el de La Mussara. I rellegint els comentaris em vaig trobar amb un que no havia vist abans escrit per una visitant anònima, com desat misteriosament per una mà fantasmal i etèria. La seva experiència em va deixar glaçat. Diu així:

Fa poc vaig anar amb una amiga a la Mussara (segons se els pares dels meus vis eran de alla)..vaig fer fotos per tot arreu..li vaig dir a la meva amiga que esperaes devant de la iglesia que jo anava darrera un moment a fer fotos .Just darrera amb vaig asenta de esquena a la igleia i vaig comencar a fer fotos .i havia un silencia que te invitava aa quedarte molta estona .....despres amb vaig gira i vaig fer fotos a la pared de darrera de la iglesia i just on jo havia estat asentada...no se el temps que vaig esta alla ..de sobte vaig senti que amb cridavan amb un to de veu una mica nervioss ,dons es veu que feia molta estona que havia marxt..( la veritat es quella el temps semblaba quiet).
la meva sorpresa va ser quan vaig mira las fotos ni havian dos de elles que tenian un crecle de color blau un blau precioss i si miravas be es veien dintre del cercle una especia de aiguas vermellosas....aquestas fotos van ser just damunt on vaig seure ,damunt una pedra , darrera la esclesia....amb vaig quedar gelada..............



Ho haveu vist?!. Si ja ho diuen que quan el riu sona és perquè al maig cada dia un raig. Una experiència escalofriannnnnnteeeee a on surten tots els elements: l'esglèsia, una pedra, una absència prolongada en el temps i ... serà possible? Proves gràfiques!. Seran aquestes les primeres imatges de la vila del sis?

Així que em dirigeixo a aquesta visitant anònima, en el cas que, per aquelles coses d'intenet, estigui llegint aquest post : Em podries enviar les fotos? vaaaaaaaaa porfaaaaaaaa, estic que em pujo per les parets!.

Què en penses tu d'aquests temes? Els refuses o ets dels qui els dóna el benefici del dubte? Sigui com sigui, no t'agradaria veure les suposades fotos?


14 comentaris:

kika ha dit...

quina por.... jo vaig llegir un llibre, suposadament una novela, sobre la mussara i els llocs del voltant que parlaven de viladencis... i fotia una por... i ara aixo me l'ha fet reviure...

responent a la pregunta, jo no en penso res, pero quan sento aquestes coses sento molta por...

ddriver ha dit...

a voltes fas fotos que quan les veus al pc penses on era aixo?? que es aixo d'aqui???
ahhh si la birraaaaa!!!

Assumpta ha dit...

Doncs res... he llegit aquest post, he clicat l'enllaç i jo sí que he fet un salt en el temps... Una mica neguitejant el post, eh?

Què en penso d'aquests temes? Demà al migdia et diré que em fan molta gràcia... ara em fan canguelo :-)

Miraré les fotos si primer les mires tu...

Ah!! Jo visc a Reus però no he estat mai a la Mussara. Em sabia greu, però ara que hi penso... oi que no se m'hi ha perdut res a mi allí? :-)

Goblin77 ha dit...

Nomade crec que estas entrant en terrenys pantanosos...aixo es molt inquietanteeeeeee!!!! :D

Escolta un cop vaig poder veure una foto d'aquestes, que tot i que no t'ho creguis o tinguis seriosos dubtes respecte el mes enlla, et fa posar els pels de l'espinada de punta... la foto que vaig veure es veia clarament el rostre de una yaya d'un altre temps dibuixat en la televisio quan aquesta estava apagada. EL que no saps mai es si pot ser un efecte de la entrada de llum per l'objectiu de la camara... no ho se pas! Aviam si et passen les fotos :)

De totes maneres crec que algun dia hauria d'anar a visitar aquest indret, cada cop en tinc mes ganes.

Frij ha dit...

Jo també vull veure les fotos!!!

aigua ha dit...

Sempre he pensat que La Mussara te un encant especial i que es un lloc màgic, te alguna cosa que atrau a la gent, no he vist mai un poble abandonat amb tants habitants:)
Per cert, el meu company fa poc va tenir una topada inquietant també :)...per uns segons va creuar la mirada amb un pastor que diu que semblava vingut del passat...i tan misteriosament com va aparèixer va marxar.....

noemi ha dit...

Jo tb voto per veure les fotos i animo a aquesta visita anònima a que ens posi a tots la pele di oca alta cosi!!! (no sé si s'escrivia així aquesta conya de nomades i goblin77 ?)
Que en penso? doncs crec que no penso senzillament, suposo que allò desconegut o que en principi no té cap explicació lògica inquieta i ja está, però reconec que no m'ha passat mai res paranormal per tant no m'he hagut de fer aquesta pregunta...

Asimetrich ha dit...

Bé, amigos de lo ocullllto. Tinc bones i males notícies.

Les bones és que crec que l'anònima no és només visitant esporàdica, diria que l'he pogut seguir gràcies a la procedència de les seves visites, tot i que no puc estar 100% segur de si realment és "returning visitor"

Les dolentes és que ara fa una temporada que no torna.

Tindrem fotos? aiaiaiaiiii


kika, osti jo por així ara mateix no em provoca, més aviat curiositat. Això sí, si em passés alguna cosa estranya crec que em cagaria les calces. Tot i que haig de confesar que sóc bastant agnòstic amb aquests temes.

ddriver, jajaja, ara m'ha vingut al cap la peli "resacón en las vegas" per això que dius de les fotos. No sé si l'has vista, però he rigut una bona estona.

Assumpta, i tant que se t'ha perdut alguna cosa, és una visita que val molt la pena. Un indret preciós i recomano a tothom que s'hi passi. Durant el dia millor, potser, ho dic per les vistes ;-)

Goblin, o un bon muntatge fotogràfic... ?
I al igual que a l'Assumpta, et recomano fer-hi una visita, tot i que ara t queda més lluny jejeje.

Frij, t'imagines que arribessin? :-))

aigua, coi, potser sí que hi haurà alguna cosa allà dalt al final... Veig que internet en va plena d'històries de La Mussara.

Noemí, estaria bé veure la vila del 6 eh? A mi si em passés alguna cosa d'aquestes em cagaria ben cagadet.

Alasanid ha dit...

Doncs no n'havia sentit a parlar i les coses aquestes... doncs si es poden explicar amb extraterrestres i radiacions nuclears millor que creure's coses més irreals jajaja

maria ha dit...

No n'havia pas sentit a parlar.Pot ser amb les fotos, si que seria interessant de veure que hi ha.Una mica de por tot plegat...

MARTELL DE REUS ha dit...

Em sento discriminat: he anat centenars de vegades a La Mussara i encara no he experimentat cap fet para-normal! :(

Assumpta ha dit...

Jo si no ve McGyver no vaig...

Asimetrich ha dit...

jajaja Alasanid. On caben els extraterrestres hi caben els fantasmes també, no fotem! ;-)

maria, sí sí, fotos fotos! jejeje

martell de reus, no ets l'escollit, què hi farem! hauràs de posar una queixa formal al departament d'ens paranormals i experiències sobrenaturals de la Generalitat. Crec que cau a la plaça de Sant Jaume número 4 de Barcelona.

Assumpta, si tens el telèfon li fem un truc i anem d'excursió :-)

Els del PiT ha dit...

Jo: iuiu i de lluny!

Ets un cagat! Hi hi...