dissabte, 18 de juliol del 2009

viatge al voltant del món

Aquest any toca aguantar sense vacances. I és que la recerca és qüestió de sort... però quant més curres, més sort tens. No obstant, no em puc estar de voltar una mica pels puestos. Així que vaig començar a recopilar llocs que hem visitat plegats, agafadets de la maneta i fent saltirons, en l'any i escaig que portem de nòmades. El resultat és el següent mapa interactiu. Pots moure't (arrossegant o amb les fletxes), fer-hi zoom (botons + i -) i clickar als marcadors, fet que desencadenarà una reacció informàtica desconeguda (per mi) que et permetrà veure el títol del post i visitar-lo (i en algun cas algun missatget introductori). Ah, i clicant al link sota el mapa et portarà a una finestra nova on podràs gaudir-hi en tot el seu esplendor... Completito completito señoraaaa.



Ver Nòmades en un mapa más grande



Cada marcador es correspon amb un post del blog. En la seva majoria són llocs descrits al mateix post, tot i que també hi ha marcadors que es corresponen amb la situació del grup de recerca que ha dut a terme la investigació de la que es parla. Alguns dels marcadors estan lligats amb línies blaves. En aquests casos es tracta de llocs que han estat visitats d'una tacada al mateix post. Això sí, no estan tots els que són ni són tots els que estan.

Sé que és un acte d'onanisme blocaire desfermat i, per tant, qui més gaudirà amb aquesta joguina sóc jo mateix... Però no m'he pogut estar!. Així que aquí queda el mapa de nòmades. Si vols jugar-hi una estona, fes-ho sota la teva responsabilitat, i no oblidis consultar un psicòleg desprès de fer-ho.

Ah, i per acabar-ho d'adobar, et deixo una musiquilla que s'escau d'allò més per l'ocasió:



10 comentaris:

McAbeu ha dit...

Com t'ho has currat, molt bé!
Fa impressió veure que ens has portat per tot el món!

Ferran Porta ha dit...

Excel·lent, asimetrich!, és boníssim! M'hi seguiré perdent una estona, per fer un excercici: a veure quants dels pots recordo haver llegit; segur que són uns quants!

Estic desaparegut per culpa de la mudança; sort que ja estic instal·lat al pis nou, i que aquest comença a tenir pinta del que ha de tenir: de pis habitable! A veure si poc a poc puc anar tornant a la catosfera...

Records!

Matgala ha dit...

Jaja! Molt bo! Jo ja hi he jugat una estoneta :-P

P ha dit...

jajajaja! xaval, es boníssim aquest mapa! te l'has currat molt!

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Uau molt guapo!

Déu n'hi do tot el que ens has fet viatjar. La visió de conjunt dels posts és sorprenent. Segur que l'any que ve el mapa encara estarà molt més ple :)

Salut!

Asimetrich ha dit...

Jugueu fills meus, jugueu jajaja.

McAbeu, veus? I sense gastar un duro! :)

Ferran, jo també ho juraria que has llegit la majoria, però diria que encara en trobaràs de nous. I ja he vist que això de la mudança ho estàs gaudint!

matgala, fes fes, que per això està ;)

Pere, merci, i quant de temps sense deixar la teva empremta per aquí! Me n'alegro de veure aquesta foto del llindar de nou jejeje

Edu, no posaré la mà al foc, però espero que sí que estigui més ple!

Memecio ha dit...

Una gran idea. Pero que molt xulo!!

zel ha dit...

Què deies de teletransportació? Ara mateix segueixo jugant, això és teletransportar-se...allò meu, 35€ amb Ryanair...i compartir un apartament, menjant amanides, sense restaurants...

Petons!

Els del PiT ha dit...

Caram!
He quedat impressionat, i de franc!
No deixa de ser un acte de generositat (onanista si vols), però compartir tot això amb la resta no crec que sigui de fantasma (si ho has fet, és clar).
;-)

Sembla que se'ns ha girat feina nano... Potser hi farem un tomb per les fletxes aquestes, eh?
:)

Asimetrich ha dit...

Memecio, benvingut. Moltes gràcies, no li diguis a ningú però no sóc el primer que fa una cosa per l'estil ;)

Zel, jejeje. Per molt que es pugui viatjar per internet, no hi ha res com voltar en persona i viure els puestos! I si és en companyia, molt millor.

Mestres del PiT, benvinguts. I tant que ho comparteixo amb qui vulgui, per això està. L'onanisme però que quedi a casa jejeje. Avi, tombi per les fletxes, que és tard i vol ploure :)