dimecres, 18 de juny del 2008

El Guernica en 3D




L'obra de Picasso ha estat subjecta a tot d'interpretacions i ha estat font d'inspiració d'un munt d'artistes. Però la Lena Gieske, infrografista especialitzada en 3D s'ha atrevit a anar més enllà. Ha agafat les diferents peces que composen el Guernica i les ha fet vindre al món de les tres dimensions. El resultat és espectacular






5 comentaris:

noemi ha dit...

És fantàstic! increïble, sembla que cadascuna de les figures prenguin vida! trobo que li ha quedat com dius molt bé asimetrich : espectacular! no hi ha una altra paraula per descriure'l! estic completament enamorada d'aquest quadre, crec que ningú aquest pogut reflexar millor un bombardeig tant inhumà! i es va preocupar que perdurés en la eternitat, la imatge de tal barbarie, (tot i els intents d'amagar-ho per part de la propaganda franquista)

noemi ha dit...

ui!! se m'ha colat una paraula enlloc de: ningú aquest pogut reflexar jajaja! volia dir ningú hagués pogut reflexar... suposo que ja ho heu notat, sort que sou una colla de ments intel·ligents...

Goblin77 ha dit...

Està molt xulo perquè profunditzes en el quadre, potser no m'hi havia fixat mai tant en què era cada cosa del quadre, cada personatge és brutal i lo que explica és encara més brutal amb tot el sentit de la paraula!

Noemi...lo de ments intel·ligents anava per mi només o has contemplat la resta de gent? ;)

Miquel Duran-Frigola ha dit...

carai, molt interessant!

P ha dit...

Està molt ben fet, tot és continuo, fins i tot la part de darrera de les imatges, a les quals els hi ha donat una forma molt homogènia respecte a les de la part del davant. Molt guapo el Guernica en 3D!