dijous, 10 de juliol de 2008

vacancessssssssss

Sí, ha arribat el moment de penjar les micropipetes i dir fins després a les cèl·lules, oblidar la cambra estèril, els gens i les proteïnes fluorescents i gaudir de ... VACANNNNSIONEEESSSS. Ben merescudes després de l'apretón final que no m'ha deixat al···lé per escriure més posts desde fa uuuffff ... una eternitat.

El que no se és si caurà algun post més durant les vacances ... Però per fer més lleuger aquesta propera sequera de nòmades us deixo uns minuts musicals:

En primer lloc, uns que m'acompanyen últimament al laboratori, Killswitch Engage (Nota: he trobat certs semblants en el video: El paio que cau, físicament no et recorda al DJ Raman? I el guitarrista que canta, no et recorda al Pajuelo? I el paio que salta a la comba, no et recorda a l'Albertinho? I qui diries que és el Pere?)


Continuem amb els holandesos Within Temptation, uns altres que també es van passant el lab de tan en quant. En aquest cas en col·laboració amb Keith Caputo (el macarra que canta).
I per últim ... la tralla ... rebentem-ho tot!. Children of Bodom, uns autèntics virtuosos de la guitarra (i del Metal) (I no ho diguis que et veig venir: cap d'ells sóc jo amb 18 anys ... :-))

Hi ha algú que li quedi dubte que els Children són uns virtuosos? Sí? En aquest cas només em queda que posar-te aquest video (Sí, són ells):


5 comentaris:

zel ha dit...

Ei, gràcies pel comentari, m'agrada molt entrar a casa de tothom qui puc, ja sabia que tens un blog molt proper i entranyable...Petons, ens visitem, amic!

Asimetrich ha dit...

Benvinguda com a comentarista doncs, que sembla que visitant ja ho eres :-) . Mil gràcies a tu i sí, ens visitem.

P ha dit...

Tiu, com no donis més pistes... no m'he trobat pas. Com no sigui el de la bateria que porta barba jeje! però ni idea. Per cert, o l'albertinho ha canviat molt últimament o jo no el recordava pas així, s'ha enfosquit una mica, no? jeje!

Jose Ramos ha dit...

gracias por lo que me toca...jejejeje....ya me buscaré un parecido tuyo.....já!
bones vacances!

Goblin77 ha dit...

Bones vacances! De fet ja t'he vist i he vist que has tornat en bon estat...potser una mica de panxeta per tanta cervesa...però...podria ser pitjor! ;) jjejeje!!!

Brutal els Children of Bodom, els tenia semioblidats.... :) Vaig cap al emule...jejeje!!!!

Fins aviat!