dijous, 29 de maig del 2008

Què et posa catxondo/a?


Tenim ficat al cap que, en qüestió de sexe, els homes som una mena d’animals no evolucionats, que ens tiraríem fins als forats dels mahons, que ens posa tot allò que tingui pits i camini i que el nostre propòsit a la vida és passar-nos el dia car piiiiiiiiiiip dant... Que som uns cromagnons, vaja. Per altra banda les dones ens han venut la moto de que són mooolt més selectives, escullen la parella (sexual, s’entén) dins un ampli context, més ric emocionalment i a nivell cognitiu ... més rotllo intel·lectual, assenyat i madur ... MENTIRA!

Avui parlarem de la ciència del sexe ... o d’una part, ja que “sexe” implica tot un munt de conceptes. Centrem-nos en el desig ... Què ens posa catxondos/es?

La història comença amb una tal Mariluz (nom fictici, però no la història), la qual feia temps que havia perdut el desig sexual i les ganes de marro. La Mariluz es va enrolar en un estudi mèdic que pretenia fer augmentar el desig en dones mitjançant l’aplicació d’uns pegats hormonals. Al poc temps de començar el tractament, la Mariluz va anar a un funeral, a on es va trobar un cosí que feia temps que no veia ... i va començar a sentir que alguna cosa es despertava dins el més íntim de la seva persona (vaja, a uns 20 cm del melic en direcció sud, per donar coordenades més exactes). Uf!, va pensar, això només pot ser el pegat!. 12 setmanes després de començar el tractament, les carícies més simples li feien despertar tot de sensacions eròtiques i fantasies sexuals ben vívides. Finalment, inclús va fer-li l’amor al seu marit!.

-Aquests pegats són la po piiiiiiiiiip lla! - Va dir la Mariluz al seu metge.

-Doncs deuen ser-ho, certament, per que tu formes part del grup control. Als teus pegats no hi ha cap hormona – Li va dir el metge.

Si va ser maco l’efecte placebo per la Mariluz. Està clar que la psicologia fa molt en això del desig. De fet, el que segurament li havia passat a la Mariluz és que el fet de començar a parlar sobre el tema amb amics i coneguts a arrel d’enrolar-se a l’estudi havia tingut un efecte estimulant.

Deixem a la Mariluz amb la seva nova vida de dominatrix i anem per feina ... d’això, per feina del blog, eh! (de l’altra en podem parlar a la sortida). Anem a diseccionar el desig!

L’any passat, la psicòloga Meredith Chivers del Center for Addiction and Mental Health de Toronto es va proposar endinsar-se en els mecanismes que desfermen el desig. Per això va reclutar a tot un seguit d’homes i dones tant heterosexuals com homosexuals sobre els que va estudiar les respostes emocionals i fisiològiques a una sèrie de vídeos de caire seeeerrrsuaaaaall. Les imatges eren les següents: pràctiques homosexuals, masturbació (en solitari, rotllo chochoa chochoa del Rubianes) i homes sols i dones soles practicant exercici en pilota picada. També es van passar vídeos de parelles heterosexuals practicant el coit i, finalment el plat fort, una parella de bonobos (un tipus de micos) en ple acte sexual.

Què va observar?

En primer lloc, que la gent fent exercici despullada era el que menys excitava en general i el que més, les imatges de parelles en ple acte. En segon lloc, i això no te desperdici, que els homes mostraven una major selectivitat envers el tipus d’actriu/actor que els excitava. Mentre, les dones heterosexuals presentaven una major excitació quant més intens era l’exercici sexual, independentment de l’actor/actriu del vídeo ... s’excitaven genitalment tant amb les actrius com amb els actors sense mostrar cap tipus de preferència ... inclús mostraven resposta física mirant als bonobos fo piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip llant!!!. Les dones homosexuals, al seu torn, no reaccionaven front els homes masturbant-se o fent exercici nus. Els homes, en canvi, es mostraven excitats per les seves parelles corresponents (dones pels hetero i homes pels homosexuals) i no mostraven signes d’excitació física mentre observaven la còpula dels micos.

Les conclusions: Que les dones no són tan selectives com els homes, i que mostren una major flexibilitat en les seves preferències i desigs sexuals. Aquesta és la conclusió que queda maca, és clar, la del estudi. En paraules normals diríem que, en realitat, els recatats i selectius som els homes mentre que les dones són unes SUSIIIIIEEEESSS que es tirarien qualssevol cosa que tingui pits, o po piiiiiiiiiipppp piiiipp piiiiiiiiippp lla. Inclús si és un micoooooooooooo!!!!

Així que dones del món, desemmascareu-vos, acabeu amb aquesta farsa amb la que ens heu enganyat als homes tot aquest temps. Ja us podeu desfermar i desinhibir-vos ... per que us hem descobert!

MUAH HA HA HA HA HA HA (interpreti’s riure maligne)

MUAH HA HA HA HA HA HA ( ... MOLT maligne)


Si us sembla bé, fem la prova. Què us sembla el següent vídeo?


(Nota: Que les dones s’excitin veient a una parella de micos no és d’estranyar veient l’aspecte de molts homes que corren pels puestos... pobretes, han aprés a fer el cor fort)

Per veure l'article complert: Scientific American

6 comentaris:

noemi ha dit...

jajajajja!! és bunísim!! el que em sap greu és que ens hagueu descobert!! així l'excusa mal de cap, he de posar la lavadora, o avui tinc moltes coses al cap.. ja no serviran? ara tot haurà de ser descontrol, sexe, i cachondeo?? quina pena...
jajajaj!! més que els monos m'ha fet molta gràcia la música!!

Teresa Bosch ha dit...

Interessant, divertit, ben escrit! M'ha agradat molt el post, fotos d'en Chiquito de la Calzada i el Palomino (es deia així, oi?)! De totes maneres, penso que l'estudi només parla de l'excitació sexual, però no de com i amb quina freqüència els homes i les dones passen a l'acció, que és una cosa diferent.

P ha dit...

Que bo el post jejeje! Gràcies a ell he descobert que soc una dona!!! noooooo!!! jajaja! Tiu com pot ser que no et posi calent el reportatge del micos jajaja!

Asimetrich ha dit...

Noemí, efectivament, no hi excusa vàlida ... MUAH HA HA HA HA HA

Teresa, Gràcies. I d'això es tracta, que passeu a l'acció i us desfermeu d'una vagada!!!! MUAH HA HA HA (Hi ha un link a l'article complert on podreu informar-vos d'altres aspectes)

Pere ... ... ... T'exciten els micos cardant??? Doncs au, home, a disfrutar !!! o|o. Ara que hi penso, mentre buscava el vídeo dels bonobos vaig trobar un altre de cargols en ple moment romàntic que pot ser també et posa ... MUAH HA HA HA HA

Esther Sala ha dit...

Bueno, bueno, bueno!!!He descobert algo que no sabia......que els micos carden?????uuaaaaaaa!!!!!Molt bo el post!!Però saps que poder després d'això tens menys sexe...¿??????jajajajja Au Noe!Quina rentadora posaràs avui??jejeje

Pere.......no esperava menys de tú!!

Asimetrich ha dit...

Res d'excuses Esther! Que et fa mal el cap? Que has de posar una rentadora? Pos res, et passes per aqui, et poses el video dels micos i au, a 200 cap al llit!! jajaja